Доставка с:

Еконт Експрес

Доставка и Плащане

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин Obuvki1.com се извършва с:

Наложен платеж – в брой при получаване на пратката от куриер;

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, обикновено в рамките на 1 работен ден.Ако имате предпочитания към друга куриерска фирма, моля свържете се с нас, за да уточним детайлите;

Всички поръчки, направени след 16:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

Всички поръчки, направени през уикенда, се обработват и изпращат в понеделник и биват получени във вторник или сряда;

Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката;

Всеки клиент на obuvki1.com си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда,като предварително се свърже с нас, за да уточним детайлите.

  ПРЕГЛЕД НА СТОКИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате в рамките на 15 мин. преди да заплатите.

В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви,  имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.

При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (за сметка на Клиента).

Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС :

до 1 кг. – 5,00 лв. с ДДС

до 2 кг. – 5,50 лв. с ДДС

Доставка до врата на клиента за селища с ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

до 1 кг. – 6,30 лв. с ДДС

до 2 кг. – 7,80 лв. с ДДС

Доставка до врата на клиета за селища без ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

до 1 кг. – 8,90 лв. с ДДС

до 2 кг – 10,40 лв. с ДДС

ДОСТАВКАТА СЕ ПОЕМА ОТ КЛИЕНТА